Napary owocowe mogą być przygotowywane z kwiatów, korzeni, owoców a zdarza się, że nawet całych ich kawałków. Raczej nie używa się ani liści ani kory. Tego typu napary zalewa się gorącą wodą około 96 stopni Celsjusza, a czas parzenia powinien wynosić od 8 do 10 minut.

Cud Malina

&hellip
konsumpcja na miejscu 0,5l 8,00zł
na wynos 50g 7,00zł

napar owocowy

Hawajska

&hellip
konsumpcja na miesjcu 0,5l 8,00zł
na wynos 50g 8,20zł

napar owocowy

Pina Colada

&hellip
konsumpcja na miejscu 0,5l 8,00zł
na wynos 50g 7,60zł

napar owocowy

Sen Zziębniętego Eskimosa

&hellip
konsumpcja na mejscu 0,5l 8,00zł
na wynos 50g 11,30zł

napar owocowy

Truskawki w Czekoladzie

&hellip
konsumpcja na miejscu 0,5l 8,00zł
na wynos 50g 10,40zł

napar owocowy

Truskawkowa Wróżka

&hellip
konsumpcja na miejscu 0,5l 8,00zł
na wynos 50g 9,00zł

napar owocowy

Wiśnie w Rumie

&hellip
konsumpcja na miejscu 0,5l 8,00zł
na wynos 50g 8,40zł

napar owocowy

Wiśniowe Trufle

&hellip
konsumpcja na miejscu 0,5l 8,00zł
na wynos 50g 7,50zł

napar owocowy

Zakazany Owoc

&hellip
konsumpcja na miejscu 0,5l 8,00zł
na wynos 50g 8,10zł

napar owocowy