Biała herbata powstaje z młodych pączków, które jeszcze nie zdążyły się rozwinąć. Zebranie takich pączków możliwe jest jedynie na wiosnę. Krzewy, z których powstać ma biała herbata, są czasami dodatkowo chronione przed słońcem – ma to zapobiec rozwinięciu się cząsteczek chlorofilu. Pączki następnie więdną i są suszone. Herbata ta produkowana jest w ograniczonych ilościach jedynie w Chinach i na Sri Lance. Sypka ma odcień lekko srebrnawy, a po zaparzeniu ma kolor jasnosłomiany.

Motyl i Lilia

&hellip
konsumpcja na miejscu 0,5l 10,00zł
na wynos szt 9,10zł

biała rozkwitająca

Nektar Bogów

&hellip
konsumpcja na miejscu 0,5l 8,00zł
na wynos 50g 14,00zł

biała + zielona aromatyzowana

Oczy Anioła

&hellip
konsumpcja na miejscu 0,5l 8,00zł
na wynos 50g 10,50zł

biała + zielona aromatyzowana

Pai Mu Tan

&hellip
konsumpcja na miejscu
0,5l 8,00zł
na wynos 50g 9,90zł

herbata biała - firmowa

Perła Karaibów

&hellip
konsumpcja na miejscu 0,5l 8,00zł
na wynos 50g 11,70zł

biała aromatyzowana

Promyk Słońca

&hellip
konsumpcja na miejscu 0,5l 10,00zł
na wynos szt 9,70zł

biała rozkwitająca

W Dolinie Nilu

&hellip
konsumpcja na miejscu 0,5l 8,00zł
na wynos 50g 11,50zł

biała + czarna aromatyzowana